ดาวน์โหลด iTunes 11.1.3


iTunes เป็นโปรแกรมแหล่งรวมความบันเทิงที่คู่ใจกับผู้ใช้งาน อุปกรณ์อย่าง iPhone, iPod, และ iPad โดยโปรแกรมนี้จะเข้ามาช่วยให้คุณเชื่อมต่อระหว่าง PC และอุปกรณ์ของ Apple ของคุณ หรือเรียกว่าได้เป็นตัวกลางสำหรับการนำข้อมูลเข้า/ออกของอุปกรณ์ของคุณเลยก็ได้ และหากคุณต้องการอุปกรณ์ของ Apple ให้ได้ประสิทธิภาพยิ่งกว่าเดิม คุณก็พลาดไม่ได้เด็ดขาด แล้วคุณจะได้พบกับความสุขด้านความบันเทิงที่มีอยู่ไว้ให้คุณอีกเพียบ ไม่ว่าจะเป็น iTunes Radio แล้วชีวิตของคุณจะมีแต่เสียงเพลงจากการฟังเพลงจากวิทยุออนไลน์ คุณสามารถสร้างสถานีที่วิวัฒนาการขึ้นอยู่กับเพลงที่คุณเล่นหรือดาวน์โหลด ได้, iTunes Player ที่ดูหนังเพลิดเพลินกับเครื่องเล่นหนังและเพลง และยังมีความสามารถพิเศษให้ผสมเพลงอย่างลงตัว, iCloud พื้นที่จัดเก็บข้อมูลออนไลน์ส่วนตัวของคุณที่แม้เพลงที่คุณไม่ได้ซื้อจาก iTunes สามารถเก็บไว้ในและเล่นได้จาก iCloud, และ iTunes Store ให้คุณไม่ตกเทรน์ไม่ว่าจะ แอป/หนัง/เพลง/หนังสือ ที่ต้องการได้อย่างรวดเร็ว เวอร์ชั่นล่าสุดได้ปรับปรุงประสิทธิภาพและเสถียรภาพให้ดียิ่งขึ้น

รายละเอียดโปรแกรม

  • Name : iTunes 11.1.3
  • Developer: Apple Inc
  • License: Freeware
  • File size: 94.1 MB
  • Operating system: Windows Xp / Vista / 7
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3.80 out of 5)
 
iTunes Radio has streaming radio stations you’ll love from day one, from the best selection of songs online. It lets you easily create stations that evolve based on the music you play or download. And you can hear them all on your iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, and Apple TV. For free.

iTunes Player keeps all your music, movies, and TV shows all in one place. Instead of going through stacks and stacks of CDs, you can import them into iTunes and quickly browse your whole collection. Organize it any way you want. Move it onto any of your devices. Play it whenever — and wherever — the mood strikes. Even have Genius make mixes of songs that go great together.

iTunes Store The world’s #1 music store is about much more than just music.1 Shop for movies, TV shows, apps, games, and books. Load up on podcasts. And check out iTunes U, where you can download free lectures, videos, and more from top universities, museums, and other cultural institutions. The list goes on. And on.

iCloud makes iTunes even better, because your music, movies, TV shows, apps, books, and more live not just on your computer, but on all your other devices, too. Even music you haven’t purchased from iTunes can be stored in and played from iCloud, thanks to iTunes Match. So wherever you are, your favorite entertainment is always right there with you.

What's new in this version:

Performance and stability improvements.iTunes 11.1.3